Priser er inkl. mva.

iiglo Støvsuger Sort/grå 700W, rekkevidde 9m, lydnivå 69dB, støvpose 3 liter, HEPA filter, Sort/grå

Kr. 1.099,-

Lagerstatus

Tofte Elektriske1 på lager

Varenummer: 1030485
Produktnummer: IIGLOVCM1


Produktinfo

iiglo Støvsuger

Rengjøring er et nødvendig onde, og alle hjem bør ha en effektiv støvsuger for å holde husfreden inne og hybelkaninene ute. iiglo er en liten, stillegående støvsuger i lekkert, grått design. Med høy sugeeffekt er dette din gode hjelper for rengjøring av hele huset. Tross høy effekt, er støyen fra iiglo støvsuger lav. Med støy på nivå med en vanlig samtale, får du et behagelig utgangspunkt for rengjøringen. 


Lang rekkevidde gir effektiv rengjøring


Den lange ledningen gjør at du kan støvsuge store områder uten å bytte kontakt hyppig, og effektivt rengjøre rom for rom. Ved endt rengjøring benytter du den automatiske opprullingen av ledningen for rask lagring av støvsugeren. Det er ikke bare den lange rekkevidden som er praktisk, de gummibelagte hjulene ruller lett og behagelig etter deg, sikkert fra sted til sted uten å ripe gulvene. Ulike overflater krever ulike munnstykker, og disse følger selvsagt med. Et smalt munnstykke gjør det enklere å komme til i alle kriker og kroker, og parkett- og teppemunnstykket er effektivt på store flater.


Vaskbar, miljøvennlig støvsugerpose


Det skal være lett å bytte støvsugerpose, derfor bruker iiglo støvsuger en av de mest vanlige støvsugerposene, S-bag. Dermed er det lett å gjenkjøpe poser dersom du trenger nye. Posen er i tillegg miljøvennlig. Både fordi den er kortreist med produksjon i Europa, men HEPA 12-filteret fjerner i tillegg opptil 99,5 % av støvet i luften, for bedre inneklima i ditt hjem!


700 Watt

Ulike munnstykker

Maks 69 dB

160 Watt sugeeffekt

3 L Pose medfølger

7 meter lang ledning

HEPA12-filter

Støvindikator

Automatisk ledningsopprulling


Butikkens åpningstider
Mandag - fredag: 10 - 16
Lørdag: 10 - 15

Tofte Elektriske
Østre Strandvei 36
3482 Tofte

Kundesenterets åpningstider
Åpent 10 - 20 (18)

Telefon 31 00 07 01

Du kan også kontakte oss på:

facebook.com/TofteElektriske/Fraktberegning

Bestselgere
iiglo Støvsuger Sort/grå 700W, rekkevidde...
iiglo støvsuger 800 W, parkettbørste med h...

Populære produkter
iiglo Støvsuger Sort/grå 700W, rekkevidde...
iiglo støvsuger 800 W, parkettbørste med h...

Andre tjenester


© 2008 - 2022 Nomedia Norge & ESJ Invest